Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
2
Videók
Ragyogj!
 
dailyfilmsan   2018. 01. 26.

legújabb vélemény

Átlagos film , nem nevezném kifejezetten jónak mivel sok olyan jelenetet kapunk amiről azt hisszük valamit meg fog magyarázni a későbbiekben de semmi értelme nincs és nem is tudjuk hova tenni időben sem , mivel a film előszeretettel ugrál az időben így elég idegesítő tud lenni. A másik ami miatt nem tartom jó filmnek az az hogy a Geoffrey Rush alakította főszereplő már az elején, kis korátol valami idegrendszeri gondokkal küzd de ez nincs kimondva csak látszik és a végén kapunk tőle egy felnőtt embert aki ismétli magát úgy néz mindenkire mintha a napi drog alapját látná benne, csúnyán mondva "fullba nyomja a kretént...." Alig lehet érteni a mondandóját. visszatérve mivel már kiskorában is fellelhetők az ideggyengeség jelei így a sztori sem érinti meg az embert mert kikövetkeztethető hogy nem a Rakmanyinov nótába bolondul bele a főszereplőnk csak abba hogy az apja nem fogadja el az ő döntéseit és az ideggyengeség és a megfelelési kényszer ledobja őt a saját lábáról. Az meg hogy elvesz egy dupla annyi idős nőt hogy jött a képbe .

 
fagitta   2015. 08. 16.

Érdekes történet, de a kivitelezés nem elég profi, nem elég hiteles. A középpontban a fiú belső világa áll. Sok fordulat nincs benne, egysze meg lehet nézni.

A film összbevétele 35 811 509 dollár volt (imdb.com).

 

Dustin Hoffman érdeklődést mutatott David Helfgott szerepe után, mert lenyűgözte őt Helfgott zenéje és élete egyaránt.

(rbernadett)
 

Geoffrey Rush áttörést hozó szerepe.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.