Az Apple TV+ egyik legnépszerűbb sorozata hamarosan végre folytatódik a harmadik évaddal. Itt a The Morning Show új előzetese. 

A következő, 10 epizódból álló évad folytatja a hataloméhes híradós csapat drámáját, miközben a csatorna jövőjével kapcsolatos bizonytalansággal is szembe kell nézniük. A szinopszisból kiderül, hogy egy technológiai titán érdeklődése az UBA iránt feszültségeket okoz, ami váratlan szövetségekhez és alapvető értékek megkérdőjelezéséhez vezet a szerkesztőségen belül és kívül egyaránt.

A Reese Witherspoon és Jennifer Aniston mellett olyan színészek szerepelnek tűnnek fel a szériában, mint Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman és Greta Lee. Hozzájuk csatlakozik Jon Hamm, Nicole Beharie és Julianna Marguiles. 

A sikernek és a kritikusok elismerésének köszönhetően a többszörös díjnyertes szériát máris megújították a negyedik évadra. 

A 3. évad premierje szeptember 13-án lesz az AppleTV+on, majd november 8-ig heti rendszerességgel érkeznek majd az új epizódok.

dráma

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt,... több»