Előzetest kapott Natalie Portman kőkemény bosszúwesternjeA kép forrása: Relativity Media

Erős trailert kapott a hányattatott sorsú produkció.

A Jane Got a Gun kétségkívül az utóbbi évek legsanyarúbb sorsú produkciója, és már az kisebb csoda, hogy végre láthatjuk az első előzetest.
A film szkripjte, melyet A beavatott forgatókönyvírója, Biran Duffield jegyzett egy időben a szerepelt a legjobb hollywoodi forgatókönyvek feketelistáján. Ekkor Lynne Ramsay rendező vette szárnyai alá a projektet Natalie Portman, Michael Fassbender és Joel Edgerton főszereplésével. Fassbender később egyéb elfoglaltságaira hivatkozva kiszállt a filmből, nem sokkal később pedig Ramsay is követte a példáját. Ekkor a Warrior - A végső menet direktorára, Gavin O'Connorra szállt át a rendezés joga, aki felbérelte Anthony Tambakist, hogy dolgozza át a forgatókönyvet.
Mindeközben felmerült Jude Law és Bradley Cooper neve is az üresen maradt főszerep kapcsán, majd a stúdió többször is megváltoztatta a premierdátumot. Azonban végre úgy tűnik, révbe ért a produkció, ugyanis tegnap megérkezett a film első hivatalos előzetese.
Ami a történetet illeti, Jane (Natalie Portman) férjét megelőzi a hírneve, ugyanis egy bűnözőbanda tagja. Egyik nap saját bandájának tagjai lelövik, a férfi vérző sebbel állít haza. Jane nem akarja elveszíteni férjét, kétségbeesésében pedig korábbi szerelmét kéri meg, hogy segítsen leszámolni a gengszterekkel.
A Jane Got a Gun jövő februárban debütál a mozikban, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.