A Disney+ streaming szolgáltató egyik legnagyobb dobásának számít a tavaly megjelent A mandalori sorozat, amely a Star Wars első élőszereplős sorozataként gyakorlatilag teljesen belopta magát a rajongók szívébe.

Persze ehhez a széria egyik legnépszerűbb karakterének, Baby Yodának is van némi köze, szinte senki sem tudott ellenállni a cuki figurának, úgy tűnik azonban. A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint a stúdiónál nem csupán a sorozat folyatását helyezték kilátásba, hanem egy előzményfilm elkészítését.

A hír ugyanabból a forrásból származik, amelyik korábban számos olyan spoilert szivárogtatott ki a Skywalker korával kapcsolatban, amelyek a későbbiekben be is igazolódtak. És bár A mandalori sorozatban egész biztosan találkozhatnak még a nézők Bébi Yodával, az előzményekben nagy valószínűséggel nem jut szerep majd neki.

Korábban persze már felmerült egy filmváltozat elkészítése is, amelyet maga a Disney elnöke, Bob Iger is megerősített, ám mindezt a sorozat sikeréhez kötötte. A tervek szerint a Mandalori 5 évadot ér majd meg, a második pedig már idén ősszel elérhető lesz.