Eltűnése után holtan találták Lindsey Pearlman színésznőt

FRISSÍTVE: A halottkémi hivatal szerint Lindsey Pearlman halálának módja öngyilkosság volt, a halál oka "nátrium-nitrit mérgezés", az ügy státusza pedig "lezárt".  A 43 éves színésznő holttestét február 18-án találta meg a Los Angeles-i rendőrség egy járműben a Runyon Canyon Park közelében. Pearlmant utoljára február 13-án dél körül látták a North Mariposa Avenue 1600-as tömbjében, Kelet-Hollywoodban, majd bejelentették az eltűnését. Boncolást végeztek, de a halál oka csak a napokban került nyilvánosságra. A People és az NBC News által megszerzett halottkémi jelentés megjegyezte, hogy Pearlman szervezetében "nem toxikus mennyiségű lorazepamot, metoklopramidot és kodeint" találtak.

KORÁBBAN: Néhány nappal ezelőtt jelentették be a 43 éves Lindsey Pearlman színésznő eltűnését Los Angelesben. A rendőrség legfrissebb jelentése szerint a kimondottan sorozatokban szereplő színésznő elhunyt.

Egyelőre nem tisztázottak a körülmények. Lindsey Pearlman eltűnését még február 13-án jelentették be, miután nem tért haza és azóta nem is hallottak felőle. A rendőrség megkezdte a nő keresését, de végül csak múlt pénteken jutottak eredményre, miután bejelentést kaptak egy holttestről. Végül kiderült, hogy a Hollywoodban, a Franklin Avenue és a North Sierra Bonita Avenue közelében talált holttest a színésznőé. Egyelőre nem közölték a halál okát, ennek kiderítése a boncolás eredményétől függ.

A színésznő férje a közösségi oldalon írt arról, hogy össze van törve, de köszöni mindenkinek a támogatást és a sok szeretetet, amit kapnak ebben a nehéz időben. Azt ígérte, később bővebb részletekkel fog szolgálni a történtekkel kapcsolatban, de addig arra kért mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét.

Lindsey Pearlman kifejezetten sorozatszínész volt, felbukkant többek közt a The Purge, A szélhámos és az Empire egy-egy epizódjában is.

HÍRESSÉGEK, AKIKET 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG