Emily Blunt alaposan képen vágja Dwayne Johnsont (Dzsungeltúra magyar előzetes)

A Karib-tenger kalózai után egy újabb Disney vidámparki látványosság alapján készül egészestés mozifilm. Itt a Dzsungeltúra magyar szinkronos előzetese.

Néhány héttel az eredeti nyelvű trailer után végre befutott a Dzsungeltúra magyar szinkronos filmelőzetese, mely igen látványos, nagyszabású kalandfilmet ígér.

A 2006 óta dédelgetett projekt valahol A Karib-tenger kalózai és az Indiana Jones között helyezkedik el félúton, a '20-as években játszódó történet magába foglalja a kincsvadászatot, a lehengerlő akciójeleneteket és a humort, ez a hármas kiegészülve a főszereplőkkel pedig nagyon biztos recepteken tűnik, amire akár egy egész franchise-ot is fel lehet építeni. A Disney pedig nyilvánvalóan nem is tűzött ki maga elé kisebb célt enél.

Ami a sztorit illeti, főhősünk Frank egy folyami hajós, akit felbérel egy tudós, aki fel akarja kutatni a dzsungel mélyén található különleges erővel bíró Életfát. Csakhogy egy német expedíció is épp erre pályázik, arról nem is beszélve, hogy a dzsungel lakó sem nézik jó szemmel a betolakodókat.

A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Dwayne JohnsonEmily BluntPaul GiamattiÉdgar RamírezJesse PlemonsQuim Gutiérrez és Andy Nyman.

A Dzsungeltúra 2020. július 23-tól látható a magyarországi mozikban. A friss, magyar szinkronos filmelőzetest idelent nézhetitek meg.