Emma Stone tökéletes lesz Szörnyella De Frászként, itt az első fotó!

A Demóna mintájára a Disney szólófilmet készít a 101 kiskutya nemeziséről, Szörnyella De Frászról, és most végre azt is láthatjuk, hogy mutat majd Emma Stone a szerepben!

A D23 expóról érkezett az első hivatalos fotó a Szörnyellából, melynek címszerepében a Glen Close nyomdokaiba lépő Oscar-díjas Emma Stone-t láthatjuk majd.

A fenti fotón, melyet a Disney a Twitteren is közzétett Stone fekete-fehér hajjal, hófehér sminkkel, vörös rúzzsal, bőrszerkóban és három dalmata társaságában látható, és azt kell mondanunk, hogy az összkép egyszerűen tökéletes. A színésznőt már számtalan arcáról ismerhettük meg, és egész biztos, hogy Craig Gillespie filmjében ismét valami újat és emlékezetest mutat majd fiatal Szörnyellaként.

A színésznő 2017-ben nyert Oscar-díjat a Kaliforniai álommal, melyet követően távol tartotta magát a blockubsterektől, és inkább kihívást jelentő szerepek közül válogatott (lásd: A kedvenc), de hollywoodi szuperprodukcióban is szerzett már tapasztalatot a Csodálatos Pókember Gwen Stacyjeként.

A Szörnyella 2021. május 28-tól látható a mozikban olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint  Emma ThompsonPaul Walter HauserJoel Fry és Adam Basil.