Ennél pucérabb sem volt még Megan Fox (fotó)

Megan Fox az utóbbi hetekben ismét a rivaldafény középponjtába került. Előbb A feláldozhatók 4 kapcsán, majd a Met-gálán viselt ‘ruhája’ (nézd meg itt) miatt beszélt róla mindenki, októberben jön az új filmje a Netflixre, most pedig a GQ címlapfotója miatt figyel rá a világ.

Megan Fox és párja, a Machine Gun Kelly a brit GQ magazinnak adott páros interjút, melyhez természetesen egy közös borítókép is dukált, melyen a színésznő gyakorlatilag anyaszült meztelen. 

Az interjúban a páros nyíltan beszélt arról, hogy bár kifelé tökéletesnek tűnhet a kapcsolatuk, de nekik is vannak küzdelmeik. Kelly röviden csak így fogalmazott a kapcsolatról: “Eksztázis és szenvedés egyszerre.”

Talán kevesen tudják, és az alábbi fotó alapján kevesen is mondanák meg, de Megan Fox egyébként háromgyermekes édesanya, de Kellynek is van egy gyermeke. Közös gyermekük egyelőre nem született.

Megan Fox új, vámpíros filmje, Az éjszaka fogai október 20-tól a Netflixen. 

akció | dráma | horror | krimi | thriller

Egy fiatal sofőr két fiatal nőt szállít különböző bulikra. Viszont a hölgyek nem azok, akiknek mondják magukat, és a férfi nemsokára az életéért vív küzdelmet. több»