Ennyire lesz dögös Megan Fox A feláldozhatók 4-ben (képek)

Már javában zajlanak A feláldozhatók 4. munkálatai, a napokban maga Sylvester Stallone jelentkezett be a forgatásról, ezúttal pedig Megan Fox osztott meg néhány fotót.

Mondani se kell, hogy az utóbbi időszakban Megan Fox jó néhányszor felkavarta az állóvizet dögös megjelenésével. A színésznő legutóbb többek között a SKIMS fehérnemű márka legújabb kollekcióját “prezentálta”, illetve az MTV Video Music Awards-on viselt szettje rabolta el mindenki figyelmét.

Persze ahogy az előre feltételezhető is volt, A feláldozhatók világában ezúttal is a réteges öltözködés az alapja mindennek, ettől függetlenül Fox még így is észbontóan fest majd a szerepében.

Nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok a fotókat lentebb, amelyeket instasztoriban tett közzé a színésznő. A feláldozhatók 4. premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos azonban, hogy a produkció fedélzetén ott van Tony Jaa, Dolph Lundgren, Megan Fox, 50 Cent, Randy Couture és persze Jason Statham.

akció | kaland | thriller

A Feláldozhatók csapata visszatér még egy puskapor szagú bevetés erejéig. Barney Ross (Sylvester Stallone), a profi főnök már számtalan bevetésen vett részt, sok barátja, de... több»