Ennyi pénzt kap Robert Pattinson a Batmanért! Sok vagy kevés?

Bruce Wayne lehet, hogy az egyik leggazdagabbnak számító DC karakterek közé tartozik, úgy tűnik azonban, hogy a jövőben őt alakító Robert Pattinson nem Batman szereén fogja megszedni magát.

A napokban számoltunk be arról, hogy a produkcióban várhatóan Jonah Hill is szerepet kap majd, a Variety magazin szerzője, Justin Kroll legfrissebb értesülései szerint pedig a színész 10 millió dolláros gázsit kért a közreműködésért, vagyis közel kétszer annyit, mint amennyit Robert Pattinson kap majd Batman alakításáért.

Pattinson már javában kiveszi a részét a film előkészületeiben, ráadásul a Batman jelmezt is felpróbálta már. „Alighanem az egyik legőrültebb dolog, amit valaha csináltam egy filmben. Emlékszem, hogy felpróbáltam a ruhát és azt mondtam Mattnek, hogy úgy érzem, átalakulok, mire azt válaszolta, hogy ’Nagyon remélem, hiszen egy Batman jelmez van rajtad’” – nyilatkozta korában a színész.

Matt Reeves rendezésében a The Batman története várhatóan a karakter fiatalabb éveire fókuszál majd, a filmre azonban egy darabig még várniuk kell a rajongóknak, hiszen 2021. június elsején kerül majd a mozikba.