Minden jó, ha a vége jó, és úgy tűnik, hogy az AMC népszerű sorozata a The Walking Dead is lezárul a tizenegyedik évaddal. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a franchise több spin-offként épül tovább.

Minderről nemrégiben maga a sorozat showrunnere, Angela Kang beszélt a Comic-Con online platformján. Bár az utóbbi években felemás fogadtatásban részesültek a Walking Dead évadai, Kang azonban epikus lezárást ígér a rajongóknak:

“Nagyszerű rendezőkkel, írókkal, producerekkel és színészekkel vágunk bele a utolsó évadba, hogy a következő két évben egy nagyszerű véget érjen Robert Kirkman története. A The Walking Dead közel tíz évig nyújtott kreatív teret a számomra, de nem győzöm leplezni az izgatottságot, hogy mennyire várom, hogy további fantasztikus sorozatot készítsünk Daryl és Carol számára.”

A rajong egész biztosan nem maradnak Walking Dead produkciók nélkül a jövőben sem. A fő sorozat tizedik évada október negyedikén folytatódik, a közel 24 epizódból álló tizenegyedik, és egyben utolsó évad pedig 2021 őszén jelenik meg.

Szintén idén október 11-től rajtol a Fear the Walking Dead a hatodik évada, a franchise legújabb produkciója pedig, a The Walking Dead: World Beyond október negyedikén debütál az első évadával.