A Madame! című epikus történelmi drámasorozat a francia rémuralom elől menekülő és a világhírű múzeumot létrehozó nők hihetetlen történetét mutatja be.

Sorozat készül Marie Tussaud, a francia művész és vállalkozó életéről, aki megalapította a világhírű Madame Tussaud viaszmúzeumot.

Andy Serkis, aki A Gyűrűk Ura-filmek Gollamjaként és A majmok bolygója-franchise Cézárjaként vált híressé, készíti sorozatot, ő lesz a showrunner és a rendező is.

A Madame! a viaszszobrairól ismert francia művésznő, Tussaud el nem mesélt történetét mutatja be, aki a felvilágosodás és a francia forradalom korában fejlesztette ki mesterségét, majd a francia rémuralom idején Angliába menekült, és 1835-ben Londonban megalapította ma már legendás viaszmúzeumát.

A sorozat a 18. századi Párizsból kiindulva követi majd nyomon a felemelkedését, és Tussaud-t "rendkívül úttörő üzletasszonyként [mutatja be], aki a semmiből építette fel a vállalkozását", miközben "szinte mindenkivel, aki közel állt hozzá (beleértve a saját gyermekeit is), feláldozta a kapcsolatát, és lecserélte a szeretetet az örökségére."

A sorozat egyelőre nem kapott premierdátumot.