A rajongók alighanem már visszafelé számolják a napokat a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített premierjéig, az első kritikák pedig már be is futottak a filmről.

Vera Farmiga és Patrick Wilson Lorraine és Ed Warren szerepében, az előttük álló rejtély azonban minden korábbi esetükön túltesz. Egy fiatal férfit úgy tűnik ártatlanul ítélhetnek el gyilkosság vádjával, hiszen jó eséllyel a fiút egy túlvilági démoni erő kényszerítette szörnyű tettekre. A Warren házaspár ahogy eddig, most harcba szállnak a gonosszal a jó ügy érdekében.

A Démonok között harmadik része jelenleg 69 százalékos értékelést tudhat magáénak a Rotten Tomatoes portálon, de lássuk is egy picit bővebben, hogy mit gondoltak róla a kritikusok:

“Chaves átvette a gyeplőt Wantól, egyúttal pedig egy teljesen más hangulatot teremtve a folytatásban, mégis egy régi ismerős érzés most is visszatért” - írja Meagan Navarro a Bloody Disgusting magazintól.

“Démonok között harmadik része nagyon betalál, ahogy azt elődei is tették: következetesen és persze meglepően” - jegyzi meg a Los Angeles Times kritikusa, Justin Chang.

“A harmadik rész valahogy túlságosan művészeskedő, emiatt tétova és valahol elcsépelt is” - írja Robert Daniels a The Playlisttől.

“A film továbbra is a horror az érzelem fantasztikus elegyét hozz, ahogy ezt mindig is tették a korábbi filmek” - írja JimmyO, a JoBlo's Movie Network szerzője.

A Démonok között harmadik része június 10-én debütál a hazai mozikban, így hamarosan bárki meggyőződhet róla, mennyire is van igazuk a kritikusoknak.