Erről szól majd Ridley Scott új Alien-filmje

Miután múlt héten véget ért az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok sora, kezd összeállni a kép a Prometheus szellemi folytatásával kapcsolatban.

Ridley Scott a hamarosan debütáló legújabb filmje, a hazánkban forgatott Mentőexpedíció kapcsán adott interjút az Empire-nek, mely során természetesen szóba került a Prometheus 2-ről Alien: Paradise Lost címre keresztelt soron következő alkotása. Az interjúból kiderült, hogy a címváltozatás nem lesz hatással a történetre.

'Bizonyos szintet ez lesz a Prometheus 2. Ugyanaz a történet. De mindig tervben volt az Alien: Paradise Lost cím' - árulta el, majd hozzátette, hogy a lényeg nem változott, vagyis továbbra is az első Alien filmhez vezető utat járja majd be a cselekmény, akárcsak a Prometheus tette. 'Ripley-hez is kapcsolódni fog a történet, de nem árulom el, miben' - titkolózott a rendező.

 Annyit azért elárult, hogy a történet nagy vonalakban arról szól majd, hogy Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és Michael Fassbender által alakított android, David (igen tudjuk, csak egy fej maradt belőle, de Scott elmondta, hogy erre is megvan már a terve) a 'Tervezők' bolygójára utazik, hogy kiderítse, milyen szerepet töltöttek be pontosan az emberiség születésében.

Az Alien: Covenant 2017-ben kerül a mozikba.