Esküvői szertartás házigazdája lesz az igazi 'Kokainmedve'

Az idei év nagy felfedezettje a drogfüggő maci, aki ámokfutásba kezd az erdőben és annak környékén. A Kokainmedve nem egy világmegváltó mozi, de összességében nem rossz film. Ami ráadásul – szegről-végről – valós eseményeken alapul még a ’80-as évekből. A film újra híressé tette az akkoriban elég felkapott sztorit, aminek most egy különös esküvő az eredménye.

A film sztorija szerint egy medve talál pár kiló kokaint, amit be is fal. Ettől persze függővé válik és lemészárol mindent és mindenkit maga körül. Ebből pedig egy tisztességes horrorfilm született. A valós események azért ennyire nem voltak drasztikusak, kivéve a macinak.

Történt ugyanis, hogy 1985-ben egy bizonyos Andrew Thornton ledobott repülőről néhány csomag drogot a Georgia állambeli Blairsville közelében. Ezt aztán megtalálta egy feketemedve, ami be is falta, de szegény pára a függőség hajtotta vérengzés helyett egyszerűen túladagolásban elpusztult. Az állatot végül kitömték és éveken keresztül Georgia, Tennessee és Nevada államokban cirkulált kiállítási tárgyként. Végül Kentuckyban kötött ki egy kis múzeumban, ahonnan 2015 óta nem mozdult ki.

A film generálta új érdeklődés nem meglepő, rengetegen keresik fel a múzeumot, hogy megnézhessék az igazi kokainmedvét. De egy pár, Alexandra és Amanda úgy döntöttek, hogy nem csak megnézik az állatot, de még meg is esküsznek a színe előtt. Lényegében a kokainmedve fogja celebrálni a pár esküvőjét. Igen, ez Kentucky államban tulajdonképpen elfogadott, megszokott dolog. Az esküvőre egyébként éppen ma délben került sor. Sok boldogságot az ifjú párnak!