Eszelős plakátokat kapott az új Hellboy-film

Érkezett pár új plakát a Neil Marshall rendezésében készült Hellboy-reboothoz – és igen pirosra sikerültek.

A nemrég megjelent előzetes kicsit ellentmond annak, amiről a film készítői olyan sokszor beszéltek: hogy a film egy kemény, sötét és korhatáros feldolgozást hoz majd a Dark Horse Comics nagy sikerű képregényéből, mert ehhez képest – bár az előzetesben is felbukkan egy csomó szörny, az egész valahogy könnyedre és inkább szórakoztatóra sikeredett, semmint félelmetesre.

A főszereplő David Harbour is arról mesélt, hogy a film tocsogni fog a vérben és a levágott testrészekben – és ehhez az állításhoz jobban passzolnak a most megjelent plakátok, mint az előzetes. Ám akárhogy is lesz, az biztos, hogy ez a film nagyon más lesz, mint a Guillermo del Toro rendezésében készült változatok, a Pokolfajzat és a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg. Ugyan sokan szerették volna látni, hogy a rendező hogyan zárja le egy trilógiaként a történetet, de a stúdió inkább amellett döntött, hogy teljesen új alapokra helyezi a franchise-t. Hogy a döntés jó-e, az majd csak április közepén derül ki, amikor a film a mozikba kerül.

Amit a plakátokról megtudunk: Hellboy nem fél majd használni sem a lángoló kardját, sem pedig a szarvait. A plakátok felirata szerint „Ha piszkálod az örgödöt, megkapod a szarvakat”, illetve „hív a sötétség” (pongyola fordításban) – vagyis nem kell hozzá olyan nagyon sok, hogy Hellboy-t fel lehessen bosszantani.

A filmben feltűnik Sophie OkonedoDaniel Dae KimBrian Gleeson, Ian McShaneThomas Haden Church és Milla Jovovich is, mint a főgonosz: a Vérkirálynő.

Íme a plakátok – mi a véleményetek?