Vasárnap este a The Last of Us első évadának utolsó előtti epizódját lenyűgözően sokan, 8,1 millióan nézték meg, ezzel ez lett a sorozat eddigi legnézettebb epizódja. 

Ez a Warner Bros. Discovery által szolgáltatott adat tartalmazza mind a lineáris nézettséget az HBO kábeles platformján, mind pedig az HBO Max-on történő streamelést az egyes epizódok premierjének estéjén. 

A 8. epizód nézettsége 74%-os növekedést jelentett a sorozat premierjéhez képest, amely 4,7 millió nézőt vonzott. A népszerű PlayStation-játékokból adaptált sorozat januári premierje óta egyre nagyobb nézettséget tudhat magáénak, ami a 2. évad korai bejelentéséhez vezetett. 

Bár a 9. epizód, az 1. évad fináléja a 95. Oscar-díj-átadó ünnepség konkurenciája lehet, a sorozat lendülete várhatóan folytatódni fog. Érdemes megjegyezni, hogy amikor a 4. epizód elérte a 7,5 milliós nézettséget, akkor a Grammy-díjátadóval egy időben került adásba.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»