NA Hit Monkey  (2021)

A Hulu ismét egy őrületes animációs sorozattal örvendezteti meg a Marvel rajongókat, idén ősszel ugyanis érkezik a Hit Monkey, amelynek frissen landolt az előzetese.

Ahogy azt már a cím is sejteti, történetünk középpontjában egy majom áll...egy japán makákó, bár “hősünkről” nem ez a legtöbb, ami elmondható. Hit Monkey ugyanis képes lemásolni az ellenfelei harci stílusát, persze nem olyan pontossággal, mint a Fekete Özvegyből ismert Taskmaster, de még így is eléggé hatásosan.

Hit Monkey mindennapjaiban váratlanul felbukkan egy halott bérgyilkos szelleme, Bryce, akinek családját meggyilkolták, hősünk pedig elhatározza, hogy segít a férfinak bosszút állni. Ezen a ponton el is szabadul a pokol, mert Hit Monkey mindenki után eljön.

Azok számára, akiknek a karakter kevésbé lenne ismerős eláruljuk, hogy a Hit Monkey első kiadványa 2010-ben jelent meg először, az elmúlt évek során pedig Deadpoollal és Pókemberrel is voltak közös kalandjaik.

A Hulu tartalomkínálatában november 17-én debütáló 10 epizódból álló animációs sorozat főbb szinkron szerepeiben ráadásul nem más, mint többek között a Ted Lasso sztárja, Jason Sudeikis, illetve a Star Trek: Lower Decksből ismert Fred Tatasciore lesznek hallhatóak.