Quentin Tarantino egy korábbi interjújában már felvetette, hogy a 2010-es évek egyik legjobb filmjét Christopher Nolan hozta össze. A Dunkirk valószínűleg ki is érdemelné ezt a címet, Tarantino most azonban nem titkolta elárulta, hogy A közösségi háló kétségtelenül maga mögé szorít minden más produkciót az elmúlt évtiezdből.

A rendező a Premier magazinnak adott legfrissebb interjújában ugyanis elmondta, hogy David Fincher filmje minden tekintetben a 2010-es évek egyik legkiemelkedőbb filmalkotása, Aaron Sorkin pedig napjaink egyik legjobb dialógus szerzője.

A közösségi háló egyébként mind a szakma, mind pedig a nézők egyik legnagyobb kedvencévé vált. A film négy Oscar-díjat zsebelt be a 2010-es gálán, továbbá közel 224 millió dolláros bevételt hozott a konyhára a készítőknek.

A Mark Zuckerberg és Facebook történetét feldolgozó film az IndieWire magazin 2010-es toplistáján a tizenhatodik helyen szerepelt, mindezeken túlmenően pedig több helyütt egy időtálló alkotásként hivatkoztak a filmre.