Ez a film máris megdöntötte a Bosszúállók 4 rekordját

Bár a Végjáték rengeteg rekordot húzott be idén, az egyiket leveheti a Marvel a listájáról.

A Bosszúállók 4 minden idők legmagasabb bevételű filmje, és jó ideig valószínűleg az is marad. A Marvel blockbusterének rekordjait szinte fel sem lehet sorolni, azonban az egyikben máris legyőzőre akadt.

A  Halálos iramban spin-offja, a Hobbs és Shaw ugyanis globálisan, megszakítás nélkül négy hétig volt az adott hetek legjobban teljesítő produkciója, és erre még a Bosszúállók: Végjáték sem volt képes, mely ugyanezt a teljesítményt három hétig volt képes tartani.

Dwayne Johnsonaz Instagram oldalán természetesen maga is beszámolt a dologról.

"Nagyon köszönöm srácok azt a hihetetlen mennyiségű szeretetet és támogatás, amit a Hobb és Shaw felé mutattatok. A múlt héten nektek köszönhetően a Hobb és Shaw immáron negyedik helye a legjobban teljesítő filmje a világon. Ez pedig, hölgyeim, uraim, fiúk és lányok, új rekord 2019-ben, melyet eddig a Bosszúállók 4, a Pókember: Idegenben és  a Marvel kapitány tartott. A rekordod arra vannak, hogy megdöntsük őket, alig várom a következő nagyszerű filmet, ami jól fenékbe billent minket, és átveszi a koronát" - írta.

A David Leitch rendezésében bemutatott Hobbs és Shaw jelenleg 687 milliónál jár világszerte, ilyen teljesítmény mellett pedig minden bizonnyal már csak idő kérdése, hogy a Universal bejelentse a folytatást.

akció | kaland

Luke Hobbs az amerikai Diplomata Biztonsági szolgálat főnöke, Deckard Shaw pedig egykori brit elit kommandós, és veszettül utálják egymást. Ám most mégis közösen kell... több»