A Mean Girls musical, amelyet a 2004-es Bajos csajok című film ihletett, 32 millió dolláros bevételt hozott a tengerentúlon a hétvégén.

A 36 millió dollárba kerülő film eredetileg a Paramount+ számára készült, de a pozitív tesztvetítések után végül mégis nagyvásznas megjelenést kapott. Nemzetközi szinten 16 területen 6,5 millió dollárt keresett.

A bevételi toplista második helyén a Jason Statham nevével fémjelzett A méhész című akcióthriller végzett remek teljesítménnyel, 16,8 millió dollárral (39,1 millióval globálisan), míg a Book of Clarence című bibliai szatíra meglehetősen gyengén teljesített, 3,1 millió dolláros bevételével csak a kilencedik helyet szerezte meg.

A Wonka és a Imádlak utálni (4. hely , 8,5 millió dollár) folytatta sikeres pályafutását, előbbi 11 millió dollárral a harmadik helyen végzett, ráadásul egy nagy mérföldkövet is behúzott, mivel az összbevételei immáron meghaladják az 500 millió dollárt.

A Mean Girls kivételével minden említett film már a hazai mozikban is látható, beleértve Jason Statham filmjét is, mely csütörtökön debütált itthon.

musical | vígjáték

A Mean Girls egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai musical, amelyet Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne rendezett. A film az azonos című musical adaptációja, egyben a 2004-es... több»