Taylor Swift The Eras Tour (cikkünk galériájában) című koncertfilmje lenyűgözően debütált, a becsült hétvégi bevételek 95 és 97 millió dollár között mozognak. 

Ez a siker figyelemre méltó, figyelembe véve, hogy a filmet mindössze hat héttel korábban jelentették be, és Swift közösségi média posztjain kívül minimális promóciót kapott. 

A nyitóhétvégén az amerikai pénztárak történetének legnagyobb bevételt hozó koncertfilmje lett, ami októberi kasszarekordot jelenthet, és még a Jokert is legyűrheti, mely 2019 októberében 96 millióval debütált. A film egyedi bemutatási ütemtervében csak csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap vannak vetítések, amelyek célja a tömött mozitermek megteremtése. 

A közönség A+ CinemaScore pontszámot adott neki, a rajongók pedig úgy kezelik a moziélményt, mint Swift teltházas turnéjának meghosszabbítását. Taylor Swift saját maga készítette a filmet, és az AMC Theatres-szel kötött partnerséget a forgalmazásért, így jelentős részesedést szerzett a jegyeladásokból.

 Az ördögűző: A hívő a második helyen végzett, a Mancs őrjárat: A szuperfilm a harmadik, a Fűrész X. a negyedik, de belefért az első ötbe Az Alkotó is.

A The Eras Tour november 3-tól látható a hazai mozikban.

zenés

Az idei évben Taylor Swift a zenében elérte azt, amit Barbenheimer a filmben. Megdöbbentő izgalom tört ki világszerte, ahogy rajongók milliói a közösségi médiában fejezik ki... több»