Ez lesz(?) a következő Netflix-szenzáció: Amy Adams és Robert Pattinson a sztárrendező új filmjében

Adam McKay ismét együttműködik a Netflixszel a Ne nézz fel! folytatásának elkészítésében. A streamingszolgáltató megszerezte a rendező következő nagyjátékfilmes vígjátékát, amely az Átlagos magasság, átlagos testalkat címet viseli.

A filmnek még nincs hivatalos megjelenési dátuma.

A film főszereplője Robert Pattinson lesz. Pattinson egy sorozatgyilkost alakít, aki az amerikai politikusokat igyekszik kihasználni a gyilkosságok megkönnyítése érdekében. Partnere Amy Adams az állami lobbistát játsza, aki különleges kapcsolatot alakít ki a gyilkossal.

Adams újra összeáll McKayjel, miután a 2018-as Alelnök című filmjükben Lynne Cheney szerepéért Oscar-jelölést kapott a legjobb női mellékszereplő kategóriában. A további szerepekben olyan színészek láthatóak, mint Robert Downey Jr., Forest Whitaker vagy Danielle Deadwyler.

McKay az elmúlt hónapokban állítólag "otthont keresett a csomagnak" és végül úgy döntött, hogy visszatér ahhoz a stúdióhoz, amelyik a legutóbbi filmjét is kiadta. A Ne nézz fel! nagy port kavart, amikor 2021 decemberében megjelent a Netflixen. Az apokalipszis-vígjáték még mindig a streamingszolgáltató második legnézettebb filmje az elérhetőség első 10 napjában, csak a Red Notice előzi meg ebben a tekintetben.

Az Átlagos magasság, átlagos testalkat szintén egy potenciális díjnyertes szereplőt jelent a Netflix számára, amelyet hozzáadhat az arzenáljához. Bár a Ne nézz fel! vegyes kritikákat kapott, a film végül négy Oscar-jelölést söpört be, köztük a legjobb film és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. McKay előző két játékfilmje, az Alelnök és A nagy dobás szintén erős díjátadó szezonbeli alkotások voltak.