Ez lesz a legjobb Marvel-film valaha?

Valószínűleg mostanra alig lehet találni olyan Marvel rajongót, aki ne várná a Szerelem és mennydörgés premierjét, a várakozással teli hátralévő időt pedig maga Taika Waititi legfrissebb nyilatkozata sem könnyíti meg.

A Thor 4 a korábbi hírek alapján nem csupán parádés szereposztást, hanem egy Bosszúállók filmhez hasonló epikus cselekményt is ígér. A munkálatok hetek óta gőzerővel zajlanak Ausztráliában, a produkció fedélzetén a főszerepet alakító Chris Hemsworth mellett pedig ott van Christian Bale, Matt Damon, Russell Crowe, Natalie Portman, Melissa McCarthy, Chris Pratt és Sam Neill.

A Thor: Ragnarök kétségtelenül rendkívül frissnek hatott az MCU-ban, így talán kevésbé meglepő, hogy a stúdiónak ismét Waititire esett a választása. A rendező egy friss interjúban pedig el is mondta, hogy a forgatás bizony a végéhez közeledik.

“Mindössze négy hét van hátra, már látom a fényt az alagút végén. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez lesz a legjobb Marvel film, ami valaha készült” - nyilatkozta a rendező, majd hozzátette, hogy szerinte Thor egy rendkívül vicces figura, akivel legszívesebben mindig együtt lógna az ember, és hogy szerinte ez az, amit igazán szeretnénk elvárunk egy szuperhős jellemétől egy önálló történetben.