Ezek a legnépszerűbb filmes Halloween-jelmezek idén

A DC nagy rajongótábornak örvend – még a Halloweenre beöltözők körében is, és talán nem annyira meglepő, hogy két igen stílusos és szemrevaló karakter vezeti idén is a legtöbbet keresett jelmezek listáját.

Abszolút első a Wonder Woman: a tavaly bemutatott Wonder Woman Gal Gadot főszereplésével akkorát robbantott a mozikban, hogy azóta túlzás nélkül az egyik legkeresetteb és legkedveltebb DC-karakter. Aki persze eredeti szeretne maradni idén a jelmezével, annak nem igazán ajánlott ehhez nyúlnia, hiszen valószínűleg sok, ilyen öltözetű hölggyel fog szembe találkozni. Esetleg férfiként – vagy a régi Wonder Womanként érdemes ezzel megpróbálkozni.

A másik nagy favorit a kötelező tematikájú (macska, szellem, egér, nyuszi, kalóz, dinoszaurusz és bohóc) jelmezek mellett Harley Quinn alakja. A karakter népszerűségét az Suicide Squad - Öngyilkos osztagban szereplő Margot Robbie dobta meg, akit mintha csak erre a szerepre találtak volna ki. Bár a film nagyon nem nyerte el sem a közönség, sem a kritikusok tetszését, szép summát hozott a stúdióknak – és igen jól mennek azóta is a merchandise-termékek is, példának okáért a Harley Quinn-jelmez. Bár Harley számtalan különféle alakot öltött már az évtizedek során, ettől a jelmeztől is joggal tartózkodnak majd azok, akik nem szeretnek a fősodorral utazni.

És ha már bohóc, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy Pennywise is új lendületet kapott az Az kapcsán – illetve idén talán kihívóra akad a most készülő Joker-film kapcsán a Bűn bohóchercegének alakjában.

Persze abban sem lesz semmi meglepő, ha egy utcasarkon egy tucat Michael Myers találkozik majd össze...