Ezért akasztja szögre Hugh Jackman Rozsomák karakterét

A színész még április elején az Instagramján tudatta a rajongókkal, hogy a Wolverine 3 lesz az utolsó film, melyben Rozsomák szerepében láthatjuk, az okokról azonban eddig csak találgatások folytak.

 Sokakat minden bizonnyal meglepett Hugh Jackman bejelentése, hogy hét X-Men film után szögre akasztja Rozsomák karakterét, azóta azonban nem sokat hallottunk a szakítás okáról. A színészt legújabb dokumentumfilmje, a Dukales’s dream kapcsán az ET újságírója faggatta a dologról.

'A gyomromban éreztem a dolgot. Nem tudom, hány tojásfehérje omlettet tudok még megenni' - viccelődött a színész arra utalva, hogy milyen szigorú fehérjedús diétát kell követnie a szerep kedvéért.

Ettől némileg komolyabb választ adott a Huffington Post munkatársának, amikor azt mondta:

'Volt egy periódus az életemben hat évvel ezelőtt, amikor úgy láttam, hogy a döntéseimet a Rozsomák filmek határozzák meg, de most úgy érzem, kinyíltak a lehetőségeim, hogy olyan filmeket készítsek, mint a Nyomorultak, a Fogságban vagy a Pán' - árulta el, majd hozzátette, hogy reményei szerint nem fogja tíz év múlva megbánni a dolgot, és könyörögni azért, hadd térhessen vissza. Elmondása szerint számtalan, változatosabbnál változatosabb felkérést kap.

A színész rendkívül hálás a 20th Century Foxnak az elmúlt tizenhét évért, és nagyon izgatott a Rozsomák trilógia utolsó filmje, a Logan - Farkas miatt, mely 2017. március 3-án debütál a mozikban.