Ezért élvezi Chris Hemsworth a karantént

Bár mindenki máshogy próbálja meg feloldani az elmúlt hetekben a bezártság okozta feszültsége, ettől függetlenül akadnak olyanok is, akik meglehetősen élvezik a kényszerszabadságot.

Nincs ezzel másként a Marvel filmek sztárja, Chris Hemsworth sem, aki bár gőzerővel készül a Szerelem és mennydörgésre, a The Philadelphia Inquirer magazinnak adott interjújában elárulta, hogy mennyire hálás azért, hogy most végre egy kis időt tölthet a családjával.

A színész az elmúlt 10 évben szinte egymás után vállalta be a filmes szerepeket, ha pedig épp nem egy forgatási helyszínen dolgozott épp, akkor promókörúton vett részt. Kétségtelen, hogy egy ilyen feszített munka bármelyik hollywoodi sztárt megviselne.

“Rendkívül hálás vagyok, hogy az elmúlt évtizedben ennyi mindennek a részese lehettem, és hogy rengeteg csodálatos filmen dolgozhattam, de túl hosszú ideig voltam távol a családomtól. Szerettem volna, ha egy kissé kiszabadulhatok az egymást érő határidők közül, és hogy a gyermekeimmel tölthessem az időt” - nyilatkozta a színész.

Valószínűleg nem Chris Hemsworth az egyetlen sztár, aki hasonlóképpen érezhet, így talán érthető is, hogy azok, akik jelenleg nagyobb anyagi biztonságot élvezhetnek a jelenlegi helyzetben egy kissé felszabadító lehet a kényszerpihenő.