Holnap kerül a mozikba Ryan Reynolds legújabb akció-vígjátéka, a Six Underground – Hatan az alvilágból. Ahogy azt már megszokhattuk a színésztől, ebben sem fogja majd vissza magát, ám van egy bizonyos jelenet, amely miatt most úgy érzi, előre bocsánatot kell kérnie. Méghozzá a Spice Girlstől.

Mivel a film csak holnaptól lesz látható, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről is fog szólni az adott jelenet, de Reynolds a napokban adott egy interjút a YAAS TV-nek, amelyben mesélt róla. Ebből kiderül, hogy a jelenetben színész által játszott karakter – akit a filmben csak Egyesnek neveznek – meghallja, hogy egy autó rádiójából épp a ’90-es évek egyik legnépszerűbb együttese, a Spice Girls valamelyik dala szól. Ez pedig olyannyira felpaprikázza, hogy nemes egyszerűséggel kitépi a rádiót az autóból. Reynolds azt is hozzáteszi, hogy ő személyesen kérte Michael Bay rendezőt, hogy válasszon másik dalt, amit tényleg utál, de végül ez maradt. Emiatt pedig előre is elnézést kér az együttestől, akiket egyébként a feleségével együtt imád. Tart is tőle, hogy mit fog szólni az asszony, ha meglátja a jelenetet.

Persze valószínűleg az egész műsor csak a felhajtás része, ügyes reklámfogás, nem több. Hogy erre szüksége van-e a Six Underground – Hatan az alvilágból mozinak, azt hamarosan megtudjuk. A történet egyébként izgalmasnak tűnik: összegyűlik hat törvényen kívüli a világ minden pontjáról, hogy miután hivatalosan halottá nyilvánították őket, közösen harcoljanak a jó ügy érdekében, mindenféle megkötések és korlátozások nélkül. A filmben Ryan Reynolds mellett feltűnik majd Dave Franco, Mélanie Laurent, Ben Hardy, Adria Arjona, Corey Hawkins, Lior Raz és Sebastian Roché is.