Ezért nem oszt meg (többet) Dwayne Johnson fotókat az edzéseiről

Az elmúlt és az elkövetkező nehéz időszakban rengeteg sztár próbálja a közösségi médián keresztül elérni rajongóit. Többen aktívabb tartalom gyártásba fogtak, hogy valamilyen módon pozitív gondolatokkal töltsék fel az embereket, ám úgy tűnik, hogy a jövőben Dwayne Johnson inkább felhagy ezzel.

Johnson az elmúlt hetekben számos hasznos edzési tanáccsal és videóval látta el követőit, szinte csak ilyen tartalmakat töltött fel, a színész azonban elhatározta, hogy mostantól nem posztol többet a napi edzési rutinjáról.

A Szikla mindezt azzal indokolta, hogy rádöbbent, a mindennapi stressz mellett egyre többen lehetnek olyanok is a világban, akiket egyre inkább nyomaszt, hogy nem tudják magukat tartani az edzéstervükhöz, és hogy egyáltalán nincs lehetőségük edzőterembe járni, míg ő maga a saját termében tudja továbbra is formában tartani magát.

Természetesen nem Johnson az egyetlen, aki humoros vagy épp hasznos tartalommal jelentkezik rendszeresen. Arnold Schwarzenegger több alkalommal is a szociális érintekzések minimálisra szorítását hangsúlyozza, William Shatner pedig egyik legikonikusabb szerepében, Kirk Kapitányként gyárt humoros paródiákat.