Noha annak idején a Marvel Kapitány szereposztása kapcsán Charlize Theron neve is felemrült, ami egészen reális döntésnek bizonyult volna, mint utólag kiderült a színésznő beválogatása a filmbe egyáltalán nem szerepelt a Marvel tervei között.

A Variety magazinnak adott legfrissebb interjúja során Theron azonban azt is elárulta, hogy az elmúlt években soha egyetlen megkeresést sem kapott a stúdiótól, ezt azonban egyáltalán nem bánja. Theron számtalanszor bizonyította már, hogy szinte bármilyen szerepben megállja a helyét, legutóbb pedig a Netfilx saját gyártású filmjében A halhatatlan gárdában alakított egy igazán félelmeteset.

“Esküszöm az Istenre, soha nem kaptam felkérést tőlük. De részemről ez teljesen rendben van, a saját utamat járom, a saját lehetőségeimet teremtem meg, és ez így teljesen rendben van” - nyilatkozta a színésznő.

Jobban belegondolva, Theron nagy valószínűséggel számos Marvel szerepben megállta volna a helyét, hogy a stúdió mégsem kereste fel őt sohasem, az talán örökre rejtély marad.