80 Penge  (1998)

A napokban véget ért Sand Diegó-i Comic Conon a rajongók megismerhették, milyen további produkcióval készül a Marvel a negyedik fázisban.

Az egyik ilyen legnagyobb meglepetésnek a Penge című film újrafeldolgozása számít, amelyben nem más, mint a  Zöld könyv és a Holdfény sztárja, Mahershala Ali formálja majd meg Eric Brooksot.

Korábban felmerült néhány pletyka azzal kapcsolatban, hogy a Tűnj el! és a Mi készítője, Jordan Peele rendezheti majd az új Pengét, és bár Peele elmondása szerint ez akár egy gyerekkori álommal is felérne számára, mégsem vállalta el a munkát.

„Nem lenne helyes, egyszerűen nem lenne helyes. Nagy tisztelője vagyok a képregényeknek, de nem mondanám magamat rajongónak. Ezzel szemben rengeteg történetem van, amelyet elmesélhetek még. Ott van például máris egy nagy kedvencem, a Kampókéz” – nyilatkozta a rendező.

Bár a rajongók alighanem szívesen látnának egy Pengét Peele rendezésében, úgy tűnik, ez csupán álom marad egyelőre. Mindenesetre a kérdés továbbra is nyitott marad, hogy vajon ki is foglalja majd el a Marvel egyik legjobban várt produkciójának rendezői székét.