Chris Hemsworth ma már a legtöbbek szemében örökre összefonódott Thorral, pedig a színész a Bosszúállók csapatán kívül is igen aktív. Számos akciófilmben szerepelt már, amelyek során gyakran maga is bevállalt egy-egy kaszkadőrmutatványt. Legújabb filmje során viszont volt egy jelenet, amitől még utólag is feláll a szőr a hátán.

Ez a film a Tyler Rake: A kimenekítés, amelyet Chris Hemsworth régi barátja és egyben munkatársa, Sam Hargrave rendez. Róla érdemes tudni, hogy eredeti szakmáját tekintve kaszkadőr, aki többek közt Chris Evans dublőre is volt Amerika kapitányként, de gladiátort is játszott a Thor: Ragnarökben. Szóval Chris Hemsworth már sokszor dolgozott vele együtt, ám rendezőként most debütál csupán.

A filmben van egy autós üldözéses jelenet, amelyben egy kaszkadőrnek az egyik autó motorházára kellett szíjaznia magát. Nos, ezt a jelenetet nem más, mint maga Sam Hargrave vállalta be. A kaszkadőrök élete nem csak játék és mese, ezzel mindenki tisztában van. Minden jelenet, ahol szükség van a munkájukra, komoly sérülésveszéllyel jár. Ezért a színészek, mint Chris Hemsworth is fel vannak rá készülve, hogy a forgatás során valakinek baja eshet. Általában ilyenkor az illetőt kórházba szállítják, de a forgatás nem állhat le, kerítenek valakit a helyére.

Igen ám, de ennél a jelenetnél a film rendezője, Sam Hargrave vállalta a kockázatot, hogy esetleg megsérül. Ha így történt volna, ne adj isten még komolyabb baj történt volna, az bizony nem csak egy dublőr elvesztését jelentette volna, hanem jó esetben az egész projekt leállítását, esetleg törlését. Így Chris Hemsworth duplán aggódva nézte végig a jelenet felvételét.

Szerencsére Sam Hargrave karcolás nélkül megúszta az esetet, a jelenetet felvették, a forgatás folytatódhatott. De Chris Hemsworth még most sem szívesen gondol vissza rá, hogy akár balul is elsülhetett volna Sam Hargrave akciója.