Ezért Thor a legkirályabb Bosszúálló! (videó)

A rajongók az elmúlt 10 évben szemtanúi lehettek, ahogy a Marvel legismertebb karakterei hatalmas jellemfejlődésen mentek keresztül, de talán egyik sem annyira kiemelkedő, mint maga Thor.

Végtelen háború és a Végjáték forgatókönyvírója, Christopher Markus egy korábbi interjúban elmondta, hogy az utolsó felvonásban a karaktereknek extrém kihívással kellett szembenézniük, talán ezért is vált Thor a történet végére az egyik legelszántabban küzdő figurává, főként azután, hogy öt évvel korábban elbukott Thanossal szemben.

Ennek apropóján a Rav3n nevű YouTube csatornán megjelent egy közel 6 perces videó, amely végigköveti Thor jellemfejlődését. A mennydörgés istene szemmel láthatóan hatalmas változáson ment keresztül az évek során, az arrogáns bajkeverő fiúból egy önzetlen, ugyanakkor szorongásokkal teli vezető lett.

Thor karaktere valószínűleg azonban számos meglepetést tartogat még a rajongók számára, hiszen Taika Waititi rendezésében 2021. november 5-én érkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés.