Ezért vágták ki Loki karakterét az Ultron korából

Tom Hiddleston elárulta, miért vágták ki a jelenetét a Bosszúállók 2-ből.

Bosszúállók: Ultron kora több szempontból is a Marvel eddig legnagyobb produkciójának bizonyult, bár abban már többen kételkednek, hogy vajon a legjobb-e. Mindenesetre az tény, hogy az új szereplőknek és Skarlát Boszorkánynak (emlékszünk az általa előidézett víziókra?) köszönhetően minden eddiginél több karakter kapott szerepet a filmben.

Mint az korábban kiderült, Loki is feltűnt volna a filmben, azonban a hivatalos magyarázatra, hogy miért maradt ki végül, mindeddig várnunk kellett. Tom Hiddleston a hamarosan nálunk is debütáló új filmje, a Bíborhegy kapcsán adott legutóbbi interjújában azonban lerántotta a leplet a távolmaradásának okáról.

'Thor egyik álom jelenetében szerepeltem. Egy napot forgattam, és nagyon élveztem, majd jött egy hívás Kevin Fiege-től, hogy a tesztvetítésen a nézők túlhangsúlyozták Loki karakterét. Azt gondolták, hogy mivel én is szerepelek benne, én irányítom Ultront, emiatt azonban nem felelt volna meg a film a nézői elvárásoknak, így hát Joss és Kevin úgy döntöttek: Vágjuk ki, mert csak összezavarja az embereket.'

Thor: Ragnarok, melynek rendezői székét a napokban kapta meg Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok), 2017. novemberében kerül a mozikba.