Ezt a rekordot csinálja valaki Ryan Reynolds után!

Alig néhány hete debütált a Netflixen a Shawn Levy rendezésében készült Adam-projekt, a streamingszolgáltató által közzétett jelentés szerint pedig máris nézettségi rekordot döntött a produkció.

A jelenlegi nézettségi adatok alapján az elmúlt huszonnyolc napban Az Adam-projekt a hetedik legnézettebb produkciónak számít a Netflix tartalom kínálatában, ezzel pedig maga Ryan Reynolds is gyakorlatilag “történelmi pillanatot” írt, hiszen jelenleg ő az egyetlen színész, akinek három filmje is szerepel a tíz legnézettebb produkciók között a Hatan az alvilágból és a Különösen veszélyes bűnözők után.

“Nem készítek hiánypótló műsorokat. Mainstream produkciókat csinálok. És az, hogy mind az Adam Project, mind a Stranger Things a Netflix legnézettebb műsorainak számít, büszkeséggel tölt el” - nyilatkozta korábban Levy

Az Adam-projekt és a fentebb említett további két Reynolds film egyébként a hazai nézők körében is tarolt, hiszen a produkciók szintén ott vannak a Magyarországon streamelt tíz legnézettebb produkciói között.

akció | sci-fi

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»