Ezzel a cuki videóval ünnepelte Hugh Jackman az X-Men huszadik évfordulóját

Az elmúlt évek során a szuperhősfilmek Hollywood legmagasabb bevételeit termelő produkcióivá nőtték ki magukat, ebben a tekintetben pedig nem lehet elmenni szó nélkül az X-Men franchise mellett.

A filmszéria első epizódja kerek 20-ik születésnapját ünnepli, amely nem csupán a képregényfilmek számára jelölte ki az irányt a következő években, hanem Hugh Jackmant is a szakma egyik legkeresettebb színészévé tette.

Jackman közel 20 éven keresztül alakította Rozsomák szerepét, majd a 2017-ben mozikba került Logannel elbúcsúzott a szereptől, így bárki is veszi majd át a helyét a jövőben, nem kis elvárásnak kell majd megfelelni. Ugyanakkor Jackman vállára is nem kis teher nehezedett annak idején, amikor elvállalta a szerepet.

A színész egy korábbi interjúban már elmondta, hogy kis híján már az első forgatási napokban úgy érezte, csakhamar menesztik őt, ezen a nehéz időszakon pedig felesége segítette át akkoriban. Bárhogy is alakultak a dolgok, Jackman mindezek ellenére igyekezett némi derűt csempészni a feszültséggel teli napokba, mindezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a videó, amit közzé tett a Twitteren.