Feláldozh4tók: Sylvester Stallone és Jason Statham visszatértek, itt az első magyar előzetes

Közel kilenc évet kellett várnunk, hogy minden idők legparádésabb szereposztást kapott akciófilmjének negyedik része visszatérjen, most pedig befutott a Feláldozh4tók első magyar előzetese.

Az már most tudható, hogy Sylvester Stallone szögre akasztja a fegyvert ebben a franchise-ban, a vezetést pedig átadja a Jason Statham által alakított Christmasnek, akinek viszont régi problémái akadnak egy újonnan érkező taggal. Statham egyébként producerként is részt vett a munkálatokban, és ahogy arról korábban már beszámoltunk, Stallone csakugyan utolsó alkalommal bukkan fel a franchise-ban.

Bár számos régi arc visszatér a produkcióban, ráadásul van néhány újonnan érkező is. Arnold Schwarzenegger ugyanakkor egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy vett részt a munkálatokban. “Elkészült, és én nem játszom benne. Azt mondtam: 'Tudjátok mit, ezt már megcsináltuk, és én kiszállok belőle'. És Stallone tényleg megértette” - niylatkozta a színész a Parade magazinnak.

A film rendezői székét ezúttal Scott Waugh foglalhattal, a főszerepekben pedig érkezik Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent, Iko Uwais és Jacob Scipio. A Feláldozh4tók idén szeptemberben érkezik a hazai mozikba.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»