Feláldozhatók 4: 10 színész, akit látni akarunk a filmben

Mielőtt az MCU Bosszúállók csapata összeállt volna, Sylvester Stallone összerántotta a világ legkeményebb csapatát. A feláldozhatók meglehetősen egyszerű koncepcióra épült: fogjuk a filmtörténet legkeményebb akcióhőseit, majd eresszük össze őket egy közös filmben.

Az elképzelés olyannyira működött, hogy a 2010-ben debütált A feláldozhatók film további két folytatást is kapott. Jason StathamDolph LundgrenArnold Schwarzenegger, hogy csupán néhányakat említsünk a filmszériából, és bár a negyedik rész előkészületei már egy ideje zajlanak, az utóbbi időben meglehetősen csendes a produkció háza tája.

Ezúttal az új szereposztásról is keveset tudni, ugyanakkor mindez remek lehetőséget kínál arra, hogy elgondolkodjunk azon, kit is látnánk szívesen a továbbiakban. Nem is kérdés, hogy remek színészekből továbbra is jócskán akad Hollywoodban, így össze is gyűjtöttünk néhány nevet.

Kimaradt volna a kedvencet? Írd meg nekünk hozzászólás formájában véleményed, hogy szerinted kit lenne még érdemes szerepeltetni A feláldozhatók negyedik részében!

 

1. Lássuk be, a Machete sztárja, Danny Trejo hatalmas vérfrissítést jelentene a franchise-nak

2. Egyszerűen csak adjuk meg az embereknek, amit kívánnak, egy őrült Nicolas Cage karakter jöhet a folytatásban?

 

3. Michelle Rodriguez számos akciófilmben bizonyította, hogy jól áll neki a műfaj, A feláldozhatókra pedig rá is férne egy kis női vérfrissítés.

4. Jason Statham szerepeltetése telitalálat volt, miért is ne lehetne egy újabb embert áthozni a franchise-ba Guy Ritchie gengszterei közül? Vinnie Jonesnak ott lenne a helye.

 

5.Denzel Washington, egy Oscar-díjas sztár, akinek baromi jól állnak az akciószerepek is, jusson csak eszünkbe a Védelmező. Egy ilyen húzónév jól mutatna A feláldozhatók 4 stáblistáján, nem?

 

6. Ha Scwarzenegger csatlakozhatott A feláldozhatókhoz, Linda Hamilton is ott lenne a helye. Egyébként is, a nagy visszatérésük a legutóbbi Terminator-filmben nem bizonyult túl emlékezetesnek, a rajongóknak kijárna egy méltó találkozás. Hamilton mint a film főgonosza? Ugye, jól hangzik!?

 

7. Ha A feláldozhatók le akarja dobni az atombombát, akkor Dwayne Johnson szerződtetésén komolyan el kéne gondolkodniuk. A világ egyik, ha nem a legnagyobb sztárja egy sereg akciófilmmel a háta mögött. Mennyire vagány lenne már?

8. Ha már Johnsonnál tartunk, kétség sem fér hozzá, hogy Dave Bautista az utóbbi években számos alkalommal bizonyította, hogy van helye az akciófilmes szcénában.

9. A Halális iramban filmek sztárja, Vin Diesel akár valami egészen őrült ötlettel is előállhatna a továbbiakban, egy jó sofőrre pedig még A feláldozhatóknak is szükségük van időnként. 

10. Már csak az a kérdés, hogy Jackie Chan miért is nem kapott szerepet eddig egyetlen filmben sem ebben a franchise-ban, az ő jelenléte egész biztosan valami egészen újat hozna a sztoriban és persze az akciójelenetekben is.