Feláldozhatók 4: Kezdődhet a visszaszámlálás!

Bár éveket kellett várniuk a rajongóknak, mostanra teljesen biztosra vehetővé vált, hogy Sylvester Stallone és csapata már dolgoznak A feláldozhatók 4-en.

Annyi bizonyos, hogy Sly ezúttal sem bíz semmit sem a véletlenre, így a parádés szereposztás garantált. Ezzel kapcsolatban pedig a közelmúltban adtunk hírt arról, hogy Megan Fox is csatlakozott a stábhoz.

Az események pedig továbbra is felpörögni látszanak a produkció körül, hiszen a legfrissebb értesülések szerint Stallone, Fox, Jason Statham, Andy García és Dolph Lundgren egyenesen Londonba utaztak, hogy megkezdjék a munkálatokat.

Minderről maga Stallone számolt be az Instagramon, egyúttal pedig egy vadiúj GMT Rolex karórát is megvillantott a fotón. A színész egyébként egészen mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, hiszen nemrég debütált a Rocky IV rendezői változatának előzetese, a film a tervek szerint novemberben debütál majd az amerikai mozikban, illetve gőzerővel zajlanak a Samaritan utómunkálatai, amely várhatóan 2022. nyarán jelenik meg.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés