A Jumanjit körülvevő általános jó hangulatot alaposan megtépázta, amikor idén szeptember 1-jén a híradások Kevin Hart súlyos autóbalesetéről számoltak be.

A Jumanji-ban és a folytatásában, a Jumanji - A következő szint-ben (Jumanji: The Next Level, hazai bemutató: december 12.) főszerepet játszó komikus a 40. születésnapjára saját magától ajándékba kapott 1970-es Plymouth Barracuda utasaként sodródott le az útról Kaliforniában. A színész volt az egyetlen, aki ki tudott mászni a roncsból, ő hívta a mentőket, és végül súlyos hátsérülést állapítottak meg nála. Tíznapos kórházi tartózkodás, majd utána hosszú rehabilitáció következett.

De most visszatérhet az a jó kedv, amit a Jumanji-filmek egyébként is sugároznak: a csupa energia színész megkapta orvosaitól az engedélyt, hogy újra munkára jelentkezzen. Dwayne Johnson, Jack Black, Danny DeVito és Danny Glover már találkoztak is vele, hogy együtt folytassák az új Jumanji marketing kampányát. Hart már önállóan mozog, de színésztársai vállalták, hogy a kampányt úgy szervezzék meg, hogy Hart többet pihenhessen – így, ha a nagy sikerre való tekintettel harmadik részt fogatnak a filmből, arra már teljesen egészséges lehet.

A Jumanji - A következő szint december 12-től a mozikban!