Playmate, szexszimbólum és színésznő, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Anna Nicole Smith az ezredforduló egyik ikonikus jelensége volt Hollywoodban, aki figyelemfelkeltő megjelenésével és sajátos kisugárzásával mindenhol a középpontban tudott lenni. A színésznő bár ragyogott a magazinok címlapjain, filmes karrierje messze nem volt ekkora sikersztori, a magánélete pedig maga volt a borzalom. Ez vezetett tragikusan korai halálához is, amelyről most filmet forgatnak.

A várhatóan Hurricana címet viselő alkotás Francesca Gregorini rendező felügyelete mellett készülhet el. Azt egyelőre nem tudni, hogy a színésznőt ki fogja alakítani, mivel a korábbi pletykák, miszerint Betty Gilpin lesz a befutó, tévesnek bizonyultak. Ami viszont biztos, hogy Holly Hunter szerepelni fog a filmben, ő játssza majd Anna Nicole Smith terapeutáját.

A sztori a színésznő életének utolsó 36 óráját dolgozza fel és inkább Holly Hunter karaktere áll majd a középpontban. Az ő szemén át láthatjuk majd azt a harcot, amit a páciense megmentéséért vívott, ám sajnos e küzdelem során ő maga vitte be az utolsó, mindent eldöntő találatot is.

Mint ismert, Anna Nicole Smith magánélete nem volt botrányoktól mentes. Két gyermeke született, ám fia épp az ő kórházi szobájában halt meg drogtúladagolásban, amikor az anyját látogatta meg kislánya születése után. A kislány körül is botrány robbant ki, mert nem volt tisztázott, hogy ki az apja.

A nő halálához vényköteles gyógyszerek véletlen túladagolása vezetett, amiben egyes vélemények szerint vastagon szerepet játszott akkori élettársa, Howard K. Stern is, aki meg sem próbált segíteni rajta, sőt. Ő maga szerezte be az orvosoktól a hamis recepteket.