Filmek júniusban a Netflixen: 7 újdonság, melyekről nem akarsz lemaradni

A legnagyobb streaming szolgáltató nem fogja hagyni pihenni az előfizetőit júniusban sem. Kínálatába folyamatosan érkezni fognak a nyár első hónapjában is az újdonságok, legyen szó filmekről vagy akár sorozatokról. Mi ezúttal a filmekre koncentrálunk. Az alábbi listán hét újdonságot találtok, amelyek mind júniusban érkeznek meg a Netflixre.

A listát szereplő filmeket úgy válogattuk össze, hogy minél szélesebb palettát lefedjünk vele. Így találtok rajta animációs filmeket, zenés-romantikus mozit, de a dráma, komédia és akciófilmek műfaja sem hiányzik róla.

A sort tegnap az Egy gyönyörű élet nyitotta. A sztori főhőse Elliott, aki egyszerű halászként tengeti mindennapjait. Kissé lapos és nehéz életének egyetlen örömét az éneklés jelenti, mivel kivételesen jó hangja van. Egy nap meghívják egy buliba, ahol találkozik Suzanne-nel. Itt a sors úgy hozza, hogy dalra fakad, Suzanne pedig azonnal meglátja benne a lehetőséget, ő ugyanis zenei menedzser. Találkozásuk mindkettejük életét megváltoztathatja, hiszen Elliott azzal keresheti a kenyerét, amit a legjobban szeret. És közben egyre közelebb is kerülnek egymáshoz.

Június 9-én érkezik a török romantikus film, A saját utadon. A történet a kissé csapongó, bohém életet élő Merve körül bonyolódik. A nő hiába próbálja könnyebbik végén megfogni az életet, az nem bánik vele kesztyűs kézzel. Akárhányszor azt gondolná, hogy lazíthat egy kicsit, mindig beüt valami baj. Így van ez akkor is, amikor egyik napról a másikra kilakoltatják, ráadásul új munkába is kezd. Ott pedig pikáns, sok bonyodalmat okozó kapcsolatba bonyolódik a főnökével.

Június 16-án két újdonságra is készülhetünk. Az egyik a Black Clover: A varázslókirály kardja című anime. Ez egy olyan világba repíti majd a nézőket, ahol minden a mágia körül forog. Egy ilyen világban piszok nehéz élete van annak, aki maga varázserő nélkül született. Ilyen Asta is, aki kisfiúként elhatározza, hogy márpedig ő lesz a valaha volt legnagyobb varázslókirály. Ahhoz viszont, hogy álmát beteljesítse, emberfeletti nehézségű utat kell bejárnia, bizonyítania kell rátermettségét és erejét, és nem utolsósorban a barátaival közösen tett esküjéhez is tartania kell magát.

A másik újdonság június 16-án a hónap talán legnagyobb durranása, a Tyler Rake: A kimenekítés 2. Az első rész végén mindenki azt gondolhatta, hogy Tyler Rake nem éli túl a bevetést, de aztán volt egyértelmű utalás rá, hogy mégis. A második részben ennek pontos körülményeit is megismerhetjük, illetve máris elkísérhetjük a zsoldost egy újabb öngyilkos küldetésre. Ezúttal egy grúz börtönbe kell bejutnia, hogy onnan kiszabadítsa egy alvilági fejes fogva tartott családját. Ahogy az első rész, ez is szemkápráztató akcióval és az első perctől az utolsóig folyamatos feszültséggel is izgalommal kecsegtet.

És ha már belejöttünk az akcióba, akkor június 23-án lecsaphatunk az iNumber Number: Jozi Goldra is. A történet egészen pikáns helyszínen játszódik: a dél-afrikai Johannesburgban. A középpontban pedig egy fedett küldetésen lévő beépített rendőr áll, akinek az a feladata, hogy beférkőzzön a helyi alvilág legbelsőbb köreibe és leleplezze a vezetőket. Csakhogy a megbízatása váratlan fordulatot vesz, amikor részt kell vennie Afrika történelmének legnagyobb rablásában. Komoly döntés elé kényszerül: tartsa be a törvényt és védje meg egy zsarnok diktátor vagyonát vagy inkább segítse a rablást megszervező csapatot, amelynek ő maga is a tagja?

Aki egy picit komolyabb mondanivalóval bíró drámára vágyik, annak szintén június 23-án lesz érdemes a TV elé ülnie. Ekkor érkezik meg ugyanis a Netflixre Az ablakomon át: A tengeren túl című dráma. Egy egymástól távol töltött év után Raquel és Ares újra találkoznak egy fülledt tengerparti vakáció alkalmával. De a szerelmük vajon túléli az új flörtöket és titkokat?

Végül, de nem utolsósorban szintén június 23-án debütál a Nimona is. Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját.