67% 63 szavazat
Egy gyönyörű élet

Egy gyönyörű élet

A Beautiful Life
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum

FILMINFÓ

Elliott, a fiatal halász, akinek rendkívüli hangja van, megkapja élete nagy lehetőségét, amikor Suzanne, az ismert zenei menedzser felfedezi őt egy partin.

(Hupka Adrián)

Rendező: Mehdi Avaz
Forgatókönyvíró: Stefan Jaworski
Ország: Dánia
Premier: 2023.06.01. | Netflix (2023.06.01.)

Hol nézheted

Christopher
Paw Henriksen
Christopher
Christine Albeck Børge
Christopher
Christopher
Christopher
Inga Ibsdotter Lilleaas
Christopher
Inga Ibsdotter Lilleaas
Ardalan Esmaili
 
2023.07.04 Szilárd-Leo

legújabb vélemény

Igen, dán film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na, ez film kimondottan feldobott. A kisemberből nagy ember lesz. Aki nem más, mint egy énekes, akit végre felfedez egy producer, aki nem más, mint a mostani felesége. A film a valóságot mutatja be, ami lassan az én életem is lehetne, de hát nem az. A filmet nagyon ajánlom mert igazából megmutatja, hogy aki szerény és meghúzza magát, az mindenre képes. És nincs még vége, de csak úgy tudjátok meg, ha megnézitek, mert meg kell nézni.

0
 
2023.06.04 szemtelen

Zenés mese a hírnévről

Szépen csomagolt, könnyű és igénytelen dráma, akarom mondani, sokkal inkább egy szívmelengető édes-mese akar lenni. Nulla feszültséggel és egy túl tökéletesnek tűnő főszereplővel. Christopher nyilvánvalóan tehetséges, de a zene ebben a filmben elég kétségbeejtő. És ha egy zenés film nem érti a különbséget a jó és a rossz dal között, akkor baj van. (Óhatatlanul bevillan „A csillag születik” ikonikus jelenete, amikor Lady Gaga feláll a színpadra… na az felejthetetlen és utánozhatatlan). Vannak benne romantikus közjátékok, vágyakozó pillantások, ájult pillanatok és néhány meglehetősen szappanopera-szerű cselekményelem. De most őszintén: az emberek nem a cselekmény miatt néznek romantikus filmeket. Ez egy olyan romantikus film, amiben a nagy szívű halászfiú élete megnyílik egy másik iparág hatalmas lehetősége előtt, és a döntését a film a végén dalban énekelve tudatja velünk.

0
 
2023.06.19 Bafam

Szép film

Szép film egy gitáros fiú kibontakozásáról. Nekem tetszett.

0
 
2023.06.01 Zoltán

Ilyen klasszikus, felfedezős, kövesd az álmaid típusú sztori, de elég uncsinak találtam és nem túl érdekfeszítőnek. Sebaj, megvolt.

0
 
2023.06.08 István Reibl

Kritika

Szerintem egy kimondottan jó zenés film. A srácnak nagyon szép, különleges hangja van, aki az életben is ekkora sztár. Egy sztár felfedezéséről pedig nehéz egyedit kitalálni, szerintem a történet aranyos volt, hihető, életszagú. Elvisről sem lehetne csodát kreálni, jó hangja volt, befutott, aztán tönkre tette magát, ennyi.

0
Bandish Bandits
2020
Hol nézheted: Amazon Prime
Selena: A sorozat
2020
Hol nézheted: Netflix
Vad ritmus
2022
Hol nézheted: Netflix
Bakelit
2016
Hol nézheted: HBO Max
Hírhedt csaj
2023
Hol nézheted: Netflix
Treme
2010
Hol nézheted: HBO Max
Játék a tűzzel
2022
Hol nézheted: HBO Max
Királynők
2021
Hol nézheted: Disney+