Dwayne Johnson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a Varietynek izgatottan nyilatkozott arról, hogy a Dzsungeltúra után (ha minden jól megy) újra együtt állhat a kamerák elé Emily Blunttal Benny Safdie Smashing Machine című filmjében, melyben Blunt az MMA-bajnok Mark Kerr feleségét alakíthatja.

Johnson dicsérte Bluntot, megemlítve az Oscar-jelölését az Oppenheimerért (a díjat a gála folyamán végül meg is kapta), és utalt a Dzsungeltúra lehetséges folytatásra.

Amikor arról kérdezték, hogy visszatérne-e az említett filmje olytatásához, Johnson így válaszolt: "Lehetséges. A későbbiekben, igen, szeretném megcsinálni. Talán, majd meglátjuk" - mondta.

A folytatás fejlesztését egyébként nagyjából egy hónappal a film 2021-es megjelenése után bejelentették, de azóta nagy volt a csend a projekt körül.

A film egyébként világszerte 220 millió dollárt hozott, és itthon több mint 340 millió forint értékben váltottak rá jegyet.

akció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy... több»