Folytatást kap minden idők (egyik) legjobb horrorja, nem is gyenge alkotókkal a fedélzeten!

A Halloween franchise feltámasztása után ismét egy igazi klasszikus kaphat erőre a Blumhouse égisze alatt, a jövőben ugyanis elkészül Az ördögűző legújabb folytatása.

Minderről maga Jason Blum, a Blumhouse vezető producere beszélt a Den of Geek magazinnak, amely során azt is elárulta, hogy már közösen dolgoznak a projekten David Gordon Green rendezővel.

Bár Blum egyelőre nem sokat árult el az előkészületekkel kapcsolatban, mindenesetre azt már most leszögezte, hogy az új Ördögűző a 2018-ban megjelent Halloweenhez hasonlóan “revitalizálja” a franchise-t.

Gordon Green Halloween rendezésének sztorija gyakorlatilag ott vette fel a fonalat, ahol az eredeti epizód 40 évvel ezelőtt lezárult. A produkcióban visszatért Jamie Lee Curtis is Laurie Strode szerepében, a következő folytatás, a Gyilkos Halloween pedig idén októberben kerül a mozikba.

“Azt hiszem, hogy ez ismét egy kellemes meglepetés lesz a szkeptikusok számára, ahogy annak idején a Halloweennel történt, hiszen hatalmas fenntartásokkal fogadták a filmet, majd az embereknek egyszerűen sikerült változtatni a filmmel szembeni előítéletükön. Ugyanezt a hatást fogjuk elérni az Ördögűzővel is”  - jegyezte meg Blum, majd hozzátette, hogy egyszerűen imád ezeken a filmeken dolgozni, hiszen sokak számára meghatározó élményt okoztak az eredeti változatok, emiatt pedig hatalmas elvárásokkal kell szembenézniük a készítőknek.