Chris Hemsworth egy időre letette Thor pörölyét, hogy gépkarabélyt vegyen fel helyette. Legújabb filmje, a Netflix által készített Tyler Rake: A kimenekítés csak ezekben a napokban debütált, és eddig úgy néz ki, a rajongók jobban kajálják, mint a kritikusok. Lehet, hogy franchise lesz belőle?

Ennek lehetőségéről beszélt a minap a film kaszkadőrből lett rendezője, Sam Hargrave egy interjú során is. Elmondása szerint a történet egy olyan világban játszódik, amelyben rengeteg potenciál van, a szereplők pedig elég összetettek ahhoz, hogy több dolgot is el lehessen mesélni róluk. Példának okáért a főhős Tyler Rake és a David Harbour által alakított Gaspar egykor egy egységnél szolgáltak, együtt képezték ki őket. Sőt, nem csak a seregben voltak sokáig egymás mellett, de még az azt követő években is, amikor már zsoldosként keresték a töltényre valót.

Éppen ezért Sam Hargrave úgy érzi, nem csak egy folytatásnak, de akár egy előzménytörténetnek is bőven lenne helye, hogy a rajongók megismerjék az utat, amely során Rake azzá vált, akit a filmben láthattunk.

A Tyler Rake: A kimenekítés egy zsoldosról szól, aki élete legveszélyesebb megbízását vállalja el. A világ egyik legnagyobb alvilági figurája béreli fel, hogy menekítse ki a kamasz fiát Bangladesből. A filmet a kritikusok vegyes fogadtatásban részesítették, ugyanakkor a rajongók többsége elégedett vele. A legtöbben a látványos akciójeleneteket és Chris Hemsworth alakítását emelték ki pozitívumként. Előbbi azért nem meglepő, mert Sam Hargrave először rendezett filmet, előtte viszont kaszkadőrként dolgozott, így bőven van rálátása, mitől lehet jó egy akciójelenet. Chris Hemsworth alakítása pedig azét nem meglepő, mert jól tudjuk, hogy egyébként is jó színész.