George Clooney (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában), az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi Danny Oceanje utalt a kultikus franchise egy lehetséges folytatásra, és már egy "nagyon jó forgatókönyv" is van hozzá, mondta az Uproxx-nak.

Bár nem erősítette meg kifejezetten a film címét, Clooney a koncepciót a Vén rókákhoz hasonlította. Jó hír a rajongóknak, hogy készül a 2001-es film előzményfilmje is Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével. Ők alakítják Danny Ocean szüleit, melynek kapcsán Clooney-nak is volt mondanivalója.

Az előzményfilm cselekményével kapcsolatos részleteket egyelőre titokban tartják. Az eredeti Ocean's Eleven az 1960-as film remake-je, a sorozatnak sikeres folytatásai és egy női főszereplővel készült spinoffja is volt, mely 2018-ban debütált Ocean's 8 - Az évszázad átverése címmel Sandra Bullock főszereplésével, aki Debbie Oceant, Danny húgát alakította.

Clooney új rendezése, a The Boys in the Boat idén decemberben debütál a tengerentúlon.

dráma | életrajzi | sportfilm

A The Boys in the Boat egy sportdráma, amely Daniel James Brown bestsellere alapján készült. A George Clooney által rendezett film az 1936-os berlini nyári olimpián aranyéremért... több»