Ha a színészkedés mégsem jönne össze Gerard Butlernek (legutóbbi filmjei a galériánkban), megvan a B-terv: parkőrként dolgozna a jövőben.

"... Egy nemzeti parkban fogok dolgozni, mint földfigyelő vagy ilyesmi" - mondta a Page Sixnek új akciófilmje, A gép premierjén.

"Tetszik az ötlet, hogy rákényszerüljek - nem a természetbe kényszerülök -, hanem hogy ez legyen a mindennapi élményem, hogy a természetben legyek".

A színész elárulta, hogy ez az egyik oka annak, hogy szereti hazáját, Skóciát.

"Szerintem ez az egyik legszebb hely a világon" - mondta. "A nyaralásaim pedig gyakran olyan helyekre vezetnek, mint Izland, a semmi közepére".

A gép  című akciófilmben Butler egy légitársaság pilótáját alakítja, aki egy háború sújtotta szigeten landolva menti meg utasait egy villámcsapást követően. Itt azonban veszélyes lázadókkal kell megküzdenie, és össze kell fognia az FBI gyilkossággal vádolt rabjával.

A film január 26-án debütál a hazai mozikban. Az előzetesét idelent nézheted meg.

Butler a közelmúltban A gép forgatásáról is beszélt, ahol balesetet szenvedett. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

69 A gép  (2023)

akció | kaland | thriller

Brodie Torrance-t egy kereskedelmi légitársaság legjobb pilótájaként ismerik, aki hősiesen landol viharban megrongálódott repülőgépével egy távoli Fülöp-szigeteki... több»