Gillian Anderson végzett az X-aktákkal

A színésznő már tavaly októberben megpedzegette a kiszállását, most azonban egyre komolyabbnak tűnik a dolog.

Bár korábban a sajtó is úgy vélekedett, hogy Gillian Anderson csak a gázsiját akarja bebiztosítani, amikor arról beszél, hogy végzett az X-aktákkal, egyre valószínűbben tűnik, hogy a színésznő valóban kiszáll a hamarosan bemutatásra kerülő évad után.

Legutóbbi interjújában ugyanis ismét hangot adott annak, hogy az új szezon után nem vállalja többé Scully ügynök szerepét.

"Az elejétől ezt mondtam. Kissé meg is voltam lepődve az emberek reakcióján, miután bejelentettem a távozást, ugyanis én mindvégig abban gondolkodtam, hogy egyetlen szezonról lesz szó" - mondta.

A X-akták 2016-ban tért vissza a televíziók képernyőire, és bár a szezon hagyott némi kivetnivalót maga után, a széria alkotója,  Chris Carter nem habozott, és belevágott az új évad munkálataiba. Kíváncsiak leszünk, mit lép majd a bejelentésre, de azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy Anderson nélkül lenne jövője a sorozatnak.

A tizenegyedik évad január 5-től látható a Coolon, az előző szezonnal ellentétben 10 epizódból áll majd, melynek első és utolsó részét is maga Carter rendezi.