Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

X-akták (1993)

The X Files
Filmadatlap
 
161
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
Videók
X-akták
 
indingo   2016. 02. 17.

Valahogy elmúlt a varázs, már nem olyan félelmetes mint gyerekkoromban volt. Már a főcímzenétől összecsináltam magam. A mostani részeknél olyan érzésem van, mintha az eddig lement 5 rész különböző rész lenne. Az 1. és a 2. részben elkezdtek valamit, azt hittem azt fogják fojtatni, ehelyett utána belevágtak valami tök másba.

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez már korántsem olyan félelmetes mint emlékeztem rá, nem tudom mi volt az ami annyira megrémített de az mai szemmel már eléggé gyér és untatott. Nem volt semmi izgalmas benne.


 
VvV   2018. 11. 29.

Imádtam amikor ment. Valamiért közel állnak hozzám a természetfeletti dolgok, bár sok mindenben azért nem hiszek.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Nagyszerű és megismételhetetlen sorozat. Nagyszerűen voltak felépítve a részek, minimális párbeszédek és mindig valamilyen ütős befejezés. Hinni akarok.

 
harnas1207   2019. 05. 27.

Gyerekkoromba nem láttam, de tudtam, hogy ez egy durva és félelmetes sorozat. Felnőtt fejjel nézve viszont nevetnem kell, mert nagyon gagyi. Ilyen az ha elmúlnak az évek....

David Duchovny
Gillian Anderson
Gillian Anderson
Joel McHale
Gillian Anderson
Chris Carter
Gillian Anderson
David Duchovny
Gillian Anderson
Gillian Anderson
David Duchovny
 
Odalett a misztérium, a borzongás és ezzel együtt a rácsodálkozás, ami a sorozatnak a sajátja volt (kb. a 6.-7. évadig), mindent tényként kezel és belehajít a sűrűjébe.
 
Visszatért a kultikus sorozat, amelyben ezúttal hemzsegnek a fantáziátlan ötletek, melyeket egy kapkodó és zavaros nyitóepizód formájában tolnak az arcunkba. több»
 
Nem is az a legnagyobb baj ezzel a visszatérő-újrakezdő miniszezonnal, hogy olyanok a sztorik, mintha Pataky Attila és Chris Carter együtt szövegszerkesztették volna bele az átpálinkázott, ufófényes éjszakába. Hanem, hogy annyira gagyi a kivitelezés, hogy szinte csak az ujjaim között kikandikálva mertem végignézni ezt a hat részt. KOVÁCS GELLÉRT ÍRÁSA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.